NENÍ DŮLEŽITÉ SE ZŮČASTNIT, ALE BÝT PRVNÍ

Rodiný pivovar Bernard ve spolupráci s Havas Woldwide Prague (bývalá Euro RSCG) představuje kampaň na nový druh piva na českém trhu Bernard Bohemian Ale (čti ejl). Agentura tak navazuje na dřívější spolupráci z roku 2008.

Bohemian Ale je aperitivové vrchně kvašené pivo s obsahem alkoholu 8,2 %. Bernard také poprvé vyrábí třetinkové láhve pro restaurace, nebo například láhev 0,75 s korkovým uzávěrem jako mají láhve šampaňského.

Pavel Friš, kreativní ředitel Havas Worldwide Prague, vysvětluje: „Kampaň pro Bohemian Ale pro nás byla šancí, jak odbočit z dlouhodobě zajetého konceptu, jehož tváří byl majitel pivovaru Stanislav Bernard. Necháváme za něj promlouvat samotné pivo, které si vzhledem ke svému charakteru a kvalitě může dovolit formulovat sebevědomé názory. Z kreativního hlediska jsme zvolili jednoduchou textařskou formu bez zbytečných příkras a kudrlinek. Díky tomu je kampaň velice tvárná a dovoluje nám zacílit na specifické cílové skupiny“.

Do médií bude kampaň pronikat postupně tak, aby po co nejdelší dobu pokrývala větší množství mediálních kanálů. Momentálně jsou nasazeny billboardy s prvním motivem. V hlavní vlně kampaně budou nasazena další média včetně TV sponzoringu, který poběží od prosince. Kampaň bude postupně doplněna o promo materiály, jako jsou tácky, visačky na láhve, multipack 4+2 (4 láhve + skleničky), plakáty, stojánky na stoly, polepy kamiónů atd.

O společnosti Havas Worldwide Prague

Havas Worldwide Prague chce být nejlepší společností smysluplně propojující lidi a značky pomocí kreativity, médiía inovací.

Jsme vedoucí komunikační agentura v České republice, která se umístila již dvanáctkrát za sebou v soutěži Agentura roku a je nejvíce oceňovanou agenturou v historii soutěže Effie. Poskytujeme marketingovou, reklamní a digitální komunikaci včetně projektů na sociálních médiích, public relations, event managementu, packagingu a designu. Vynikáme v utváření Creative Business Ideas®, které posunují obchodní strategie naši klientů na zcela novou úroveň umožňující jejich ziskový růst.

Pro více informací o Havas Worldwide Prague navštivte náš web: www.havasworldwide.cz

Expo 58 Letenske sady 1500 170 00 Praha 7 Czech Republic

www.havasworldwide.cz